.

Ремонт на дограма Варна.

Качествената дограма осигурява трайна топлоизолация и шумоизолация на помещението. Структурата на профила трябва да бъде такава, че да не позволява изгаряне или деформация.

Нашият екип извършва всякакъв вид ремонт на дограма.В процес на експлоатация, някои от носещите части на дограмата или задвижващите механизми се амортизират. Те имат нужда от подмяна или поправка.

Ситуациите, в които ще сме Ви полезни са:

– ремонт на дограма

-смяна на обков – едноосов или двоусов – смяна на едноосов обков с двуосов

-монтаж на  подсилени охранителни механизми

-смяна на счупени стъклопакети

-смяна на повредени или износени гумени уплътнения; – допълнителен монтаж на комарници на вече монтирана алуминиева или  PVC дограма.

Добре подбраният избор на качествена дограма прави вашия дом по-комфортен и уютен!

И тук възниква въпросът как да изберете вида дограма като на пазара има толкова много марки и толкова много фирми, които произвеждат и монтират дограма?

СетСтрои-Консулт предлага голям избор от PVC и AL дограма . Работим с профили на немски и български производители отговарящи на най-високите изисквания на европейският пазар.

Свържете се с СетСтрой-Консулт или изпратете запитване на nafets1@abv.bg . След като предварително уговорите среща с наш представител, вие ще бъдете професионално консултирани относно качествата на различните профили дограма, ще получите цени и ще бъдете улеснени в избора на най-доброто решение за вашия дом или офис!