Ремонт на покриви Варна.Обшивка на комин Варна.Смяна на улуци Варна.Обшивка на капандури Варна.

От състоянието на покрива зависи състоянието на цялата сграда. Ако дълго време оставите покрива в лошо състояние, влагата, която прониква през него преминава през стените на цялата сграда и стига до основите, а това води до разрушаване на самата постройка.Здравият покрив е необходимо условие за постигане на стабилност и завършеност на всяка сграда. Той пази нея и обитателите и от капризите на времето.

Затова  не чакайте да стане твърде късно, за да пристъпите към ремонт на покрива, защото колкото по-рано започнете, толкова по-евтин ще ви излезе ремонта.  Консултирайте се със специалисти в областта и един съвет от СетСтрой-Консулт – не пристъпвайте към най-ниската оферта!  Много е важно използването на качествени материали, не на евтини такива! И разбира се, не по-маловажно е професионализма на майсторите, които ще работят на покрива! Успешната комбинация от двете увеличава живота на вашия покрив!

Строително-монтажни работи, включени в услугата Ремонт на покрив са както следва:

 

    • Претърсване на покрив – тази услуга включва разкриване на покрива, почистване от прах и кал, премахване на счупени керемиди, подмянa с нови.Обшивка на комини капандури и странични бордове с ламарина.Смяна на улуци и водостоци. Изграждане и измазване на комини.

Хидроизолация на покриви – първо се демонтира старата хидроизолация, а основата се почиства. Следва грундиране с битумен грунд, ремонт и подмяна на обшивките около комините и бордовете.  Последния етап е полагане на новата хидроизолация.