0878 743 179
st.filev@abv.bg
Ул.Княз Борис 1
Варна ,България

Ремонт на покриви Варна

Ремонт на покриви Варна.Обшивка на комин Варна.Смяна на улуци Варна.Обшивка на капандури Варна.

От състоянието на покрива зависи състоянието на цялата сграда. Ако дълго време оставите покрива в лошо състояние, влагата, която прониква през него преминава през стените на цялата сграда и стига до основите, а това води до разрушаване на самата постройка.Здравият покрив е необходимо условие за постигане на стабилност и завършеност на всяка сграда. Той пази нея и обитателите и от капризите на времето.

Затова  не чакайте да стане твърде късно, за да пристъпите към ремонт на покрива, защото колкото по-рано започнете, толкова по-евтин ще ви излезе ремонта.  Консултирайте се със специалисти в областта и един съвет от СетСтрой-Консулт – не пристъпвайте към най-ниската оферта!  Много е важно използването на качествени материали, не на евтини такива! И разбира се, не по-маловажно е професионализма на майсторите, които ще работят на покрива! Успешната комбинация от двете увеличава живота на вашия покрив!

Строително-монтажни работи, включени в услугата Ремонт на покрив са както следва:

  • Претърсване на покрив – тази услуга включва разкриване на покрива, почистване от прах и кал, премахване на счупени керемиди, подмянa с нови.Обшивка на комини капандури и странични бордове с ламарина.Смяна на улуци и водостоци. Изграждане и измазване на комини.

Хидроизолация на покриви – първо се демонтира старата хидроизолация, а основата се почиства. Следва грундиране с битумен грунд, ремонт и подмяна на обшивките около комините и бордовете.  Последния етап е полагане на новата хидроизолация.